Onze winkel

Betan Textiel is een onderneming in verkoop van textielgoederen via de zogenoemde''textielparty's''. De verkoop geschied via textielparty's. Dit zijn verkoopavonden, -middagen of-ochtenden bij particulieren, de ''gastvrouw'', thuis. De gastvrouw nodigt familie, vrienden en kennissen uit voor de textielparty.

Een verkoopmedewerkster van Betan Textiel is op de party aanwezig om hetassortiment te laten zien, uitleg te geven over de kwaliteit en de garantieenz. De verkoopster is vrij om een en ander in te richten zoals zij dat wil. Deverkoopster op de textielparty's werken voor Betan Textiel op freelancebasis.Zij krijgen voor hun verkoopactiviteiten een provisie ter grootte van 20% vande gerealiseerde omzet exclusief BTW.

De gastvrouw krijgt ook een cadeau in de vorm van een waardebon. Bij eenpartybedrag van € 200,00 of meer 50% korting op 1 willekeurig artikel met eenmaximum van € 100,00. Bij een partybedrag van minder dan € 200,00, 25% kortingop 1 willekeurig artikel met een maximum van € 50,00.

Vind u het leuk om een party bij u thuis te houden vul dan het contact formulier inonder kopje contact. Wij nemen dan contact met u op.

Bekijk ook de andere website: